Hvorfor kantete 2 er en bedre passform Over reagerer For bedriftsutvikling?

Å velge riktig teknologi til rett jobb er trolig den mest utfordrende og viktigste delen av enterprise-grade-app-utvikling som en programvareutvikler blir konfrontert med. Når du foretar front-end-utviklingvil du oftekomme over to teknologierganskeofte - Angular 2 og React. SelvJavascript-landskapetendrerseg i etsværtraskt tempo, nestenpådaglig basis, og Angular 2 og React erde to store aktøreneganskepopulæreblantutviklere.


 

Angular 2 versus React

SidenAngular 2 er et rammeverkstøttetav Google og React er et bibliotekstøttetav Facebook, føler mange utviklere at å sammenligneAngular 2 og React eranalogt med å sammenligneepler med appelsiner. Vitror at dennesammenligningenerfornuftig da beggeer front-end UI designteknologier bare med uliketilnærminger. Videre, for at React skal ha en funksjonellparitet med Angular to, sammenlignervi den sistnevnte med React, plussalle de ekstrapakkenesom for eksempelRedux, React router og Babel.

Angular 2 er mer et produkt ut av de to da dets sett av komponenter er bundet sammen på en måte som gjør det mer komplett, mens React har mange boilerplates samtidig med mange forskjellige påføringsmetoder og tilgjengelige verktøy. Som et resultat er det vanskeligere å komme i gang med React enn Angular 2; i henhold til våre web-utviklingseksperter, tilbyr førstnevnte mange alternativer, men ennå ingen klar retning.

Hva har slått oss ned om React

Våre utviklere hadde det veldig bra under bygningen av app i React og de har ikke noe spesielt i mot det, men siden du trenger å være avhengig av støttebiblioteker, kan du ikke alltid være trygg på at opplevelsen ville være det samme hele tiden. Siden det ikke er en forhåndsdefinert måte som app er strukturert på i React, vil du være ansvarlig for å finne dine egne måter å håndtere flere deler av programmet effektivt i fravær av en forhåndsdefinert struktur.

Erfaring med Angular 2

Vårt team av Angular-JS-spesialister har alltid app-utviklingserfaring med Angular 2 som gjør det mulig å bruke sin kunnskap om OOP, beste arkitektur- og designpraksis til nettet. En annen skjønnhet er at tenkt oppgradering av Angular 2 tillater større enterprise app utviklingsprosjekter å bli flyttet til Angular 2 bit for bit. Videre liker vårt team også avhengighetsinjektoren og den innebygde klar-til-bruk-HTTP-modulen. Den eneste ulempen er Angulardokumentasjon; til tross for sin høyere kvalitet er mange av Angular 2-moduler overfladisk berørt.

Hvorfor Angular 2 er en bedre fit

Avgjørelsen er kontekstuell og basert på prosjektbehov, teknisk know-how, preferanser og/eller erfaringer med hvordan teamet håndterer prosjekter. Derfor, basert på vår erfaring med begge teknologiene, har vi innsett at Angular 2 passer best for de fleste av våre kunders behov. Den har et robust samfunn som stadig jobber med forbedring som betyr at den vil være konsekvent og er kommet for å bli i lang tid.

For å utvikle svært funksjonelle og dynamiske web-applikasjoner, ta kontakt med oss; vi er en AngularJS Web Development Company flinke på å gi profesjonelle og kostnadseffektive løsninger til våre respekterte kunder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits