En guide til mobil bedriftsutvikling av apper

I vår tid med knivskap konkurranse mellom bedrifter og organisasjoner, er det et kappløp mot å være mest effektiv og produktiv. Nettopp på grunn av dette, velger bedrifter å lage egne mobil apper for sine ansatte.


Utvikling av bedriftsapper optimaliserer funksjonene av daglige operative rutiner, og bidrar til økt produktivitet blant arbeiderne. Når forretningsprosesser blir automatisert spares det tid og produksjonskostnadene reduseres. Vi har laget disse punktene for å veilede apputvikling på bedriftsnivå med hjelp av våre bedriftsapp spesialister.

Bedrifts mobilitets statistikk:

  • 33% av store bedrifter planlegger å lage egne bedriftsapper
  • Innen utgangen av 2016, vil antallet mobilvennlige bedriftsapper firedobles
  • 64% av beslutningstakerne leser email fra en mobil enhet
  • 35% av store bedrifter vil benytte ulike utviklingsplatformer for å utvikle og lansere mobile apper i 2015.

(Kilde:www.mlabs.com)

Brukeropplevelse er prioritet

Når det gjelder bedriftsapper, så er brukeropplevelse fortsatt viktig å ta hensyn til. Du må analysere målgruppen du ønsker å treffe, deres bakgrunn og behov for å ha en bedriftsapp. Ved å samle slike forkunnskaper om ansatte, vil du bli bedre egnet til å møte deres krav og forståelse av bruk, utseende, ladetid, funksjoner m.m.

Selskapets bakgrunn

Under utvikling av appen for bedriften, vil det være viktig gjøre research om selskapets bakgrunn for å ha et klart bilde av selskapets mål og ideer. Dette hjelper utviklingsteamet i å analysere deres behov og møte spesifikke krav med selskapets mål i bakhodet.

Forberede strategi

Så snart research er unnagjort er det viktig å enes om måten man vil gå fram på for å tilfredstille ulike behov. Lag en steg-for-steg plan, et kravspesifikasjonsdokument og start prosessen med å lage en struktur for appen din.Rådfør mobilutvikling eksperter for teknologi stack og forklare løsningen kort til løsningen arkitekt. Forbered strategi for utvikling og post utvikling aspekter.

Ha estimatene i orden

Forsikre deg om at du har sjekket estimatene med spesialister for bedriftsapputvikling. Det er viktig å ha gode anslag over antall timer og unngå endringer i siste sekund. Ha brukervilkår på plass. Det er viktig å kommuniserer med klienten om det overnevnte og at juridiske kontraker er signert før du starter utvikling. Bedrifter ser etter nye standarder for å forbedre operasjonelle funksjoner i organisasjonen ved hjelp av bedriftsapper. Disse appene vil optimalisere effektiviteten i bedriften og føre til raskere vekst. Hvis du har en bedrift, så må du vurdere om du skal ha en bedriftsapp for å se vekstgrafen nå nye høyder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits