Er Mobildestinasjonssiden Din Optimalisert For Bedre Konvertering?

Oppgaven til en mobildestinasjonsside er å gi nok informasjon til å konvertere besøkende til en kjøper, med mye mindre tilgjengelig for å gjøre det plass. Elementene på destinasjonssiden bør alltid unngå friksjon. Friksjonen kan være reell eller kun oppfattet av brukeren. Denne friksjonen kan gjøre at virksomheten mister et salg og en lojal kunde; det bør unngås til enhver tid.

Enheten:

Den lille enheten som brukeren benytter er den første friksjon de står overfor. Det er ingen tvil om friksjonen er lavere på stasjonære PCer enn på mobile enheter. Brukere kan se mer og detaljert informasjon. Som et resultat blir kjøpene mindre sannsynlig for å bli gjort på smarttelefoner. Disse mindre skjermer er mest brukt til å surfe på internett og gjøre undersøkelser, for en transaksjon velger brukere å bruke andre enheter med større skjermer.

Lastetid:

Siden lastes sakte på mobile enheter og dette skaper mer friksjon blant brukerne som gjør at  de forlater området. Noen enheter har bare ikke prosessorkraft til å vise all informasjon. Derfor er det viktig å optimalisere siden og holde det lys for informasjon til å laste raskere og unngå rasende kunder.

Optimaliser bildene:

Bildene som brukes for skrivebordet kan være tyngre filer. Størrelsen på bildet skal endres og reduseres til å passe den lille skjermen på de mobile enhetene. Sørg for å bruke bilder som vil laste raskere og er bedre i kvalitet for ikke å la brukerne forlate siden.

Lesbart innhold:

Innhold som ikke er lesbart kan frustrere brukerne mest. Det er ingen vits i å være på et nettsted som ikke kan vise riktig innhold. Sørg for å sjekke skriftene og skrifttype for å se om det fungerer og ser godt ut på en mindre enhet, viktigst er at det skal være lesbar.

Følg disse trinnene, og unngå friksjon blant brukerne.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å leie Responsive Design Spesialist   for ditt nettsideutviklingsprosjekt og for mer informasjon besøk http://heliossolutions.no/hjemmeside-utvikling/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits