VIL DET Å LEGGE TIL IKONER I NETTSIDEMENYEN TILTREKKE SEG FLERE BESØKENDE?

I dag regnes internett som den beste kilden til informasjon. Folk vender mot internett når de trenger info om alle nye produkter blir lansert eller når de er i ferd med å kjøpe et nytt produkt. Så - hva brukerne faktisk leter etter er ekte informasjon.Inntil for et par år tilbake var det en boom i utvikling av nettstedet med mer fokus på å skape fantastiske brukeropplevelser, selv om det var på bekostning av surfing komfort. I utvikling av et nettstedet ville en ekspert sette i ikonene til menyen for å tiltrekke brukeren og for å optimalisere nettstedet.

Men dette betyr strategien holder ikke like godt nå som brukere er på jakt etter ekte innhold som gir dem den informasjonen de leter etter. Unødvendig forvirring og distraksjoner gjør at de besøkende vandrer ut til andre nettsteder. Her er det viktig for en Website Utvikling Spesialist å forstå at det er på tide å få inn smartere verktøy og designstrategier for å optimalisere nettstedet og menyen for å få SEO fordeler fremfor å sette i ikoner i menyen.

I dag er brukere er en utålmodig gjeng. De ønsker ikke å vente på et nettsted for lenge hvis det ikke viser hva de liker. Derfor, for å beholde oppmerksomheten til de besøkende, er det viktig for utvikling av nettstedet at ekspert kan gi godt innhold som gjør at de besøkende blir.

Det er ikke slik at bilder eller ikoner ikke skal brukes i det hele tatt. Faktisk utvikling av en nettstedspesialist må designe nettsiden og må plassere disse bildene, ikoner og annet visuelt innhold på hovedsiden slik at den griper oppmerksomheten til brukeren, men definitivt ikke i menyen.

Å putte ikoner på nettstedet menyen bør også unngås på grunn av at ofte har brukere en tendens til å klikke på feil elementer. Siden det kan være forvirrende å bruke ikonene i stedet for tekst, klikke på feil menyvalget er naturlig. Hvis brukeren ikke er i stand til å få til riktig menypunkt etter å ha prøvd to eller tre ganger, er det store sjanser for at han eller hun kan miste konsentrasjonen og avstikker til et nytt nettsted.

Det nye fokuset i dag er på hastighet og ytelse. Nettsideutviklingseskperter bruker rene menyer for å beholde oppmerksomheten til brukerne. Holde i tandem med disse nettstedene, bør webmastere sikre at deres nettsteder er så ren som de kan være fordi dette ville sikre bedre trafikk, økt omsetning og bedre troverdighet i cyberverden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits