FEIL SOM MÅ UNNGÅS UNDER UTVIKLING AV WORDPRESSNETTSIDE

WordPress er det mest populær content management systemet (publiseringssystem) i dag som tilrettelegger effektiv webutvikling og gir skalerbarhet for å utvide funksjonaliteten til ubegrensede ender. WordPress CMS kan bidra til å skape og vedlikeholde nettsteder med den største letthet.

For å sikre optimal ytelse, er det noen faktorer å vurdere mens man utformer en tilpasset WordPresside:

Ubehagelig typografi:

Det er antall fonter tilgjengelige i dag, men det anbefales å bruke dem etter nettstedenes mål. Husk også å velge fonter som ikke gjør at området vises rotete. Vurdere områdets generelle tema og deretter bestem fonten. For eksempel hvis området er profesjonell, sørg for å bruke fonter som er enkle og subtile mens for nettsteder som er tilfeldig, bruk fonter som er litt kreative.

Dårlig kontrast og begrenset mellomrom:

Tomrom er et viktig element i enhver nettside, uten det ser området rotete ut. Derfor er det alltid lurt å legge nok mellomrom der det er nødvendig for å unngå å frustrere brukere med for mye informasjon, bilder og annen grafikk som blir rotete på en side. Å inkludere tomrom hjelper brukerne å fokusere på den mest relevante informasjonen.

Også å integrere dårlig fargekontrast mellom bakgrunnen og fonter ruinerer nettstedet visuelt. Sørg for å velge enkle farger som legger til et minimalistisk utseende, samtidig som man sikrer lesbarhet. Hvit bakgrunn og svart fonter som kontrast er alltid en god kombinasjon.

Et søkefelt:

En besøkende som lander på en nettside på jakt etter bestemt informasjon vil alltid se seg om etter et søkefelt. Men hvis brukerne ikke klarer å finne det på nettstedet, kommer det til å frustrere dem og gjøre at dem forlater siden. Derfor er det viktig å inkluderer et søkefelt på nettsiden som er lett tilgjengelig og leder brukerne til innholdet uanstrengt.

Gjør det mobilvennlig:

I dag med den økende etterspørselen av smarttelefoner og nettbrett, er det økte antallet internettpålogging gjort fra en mobil enhet. Brukere foretrekker å bruke sine smarttelefoner for å søke på internett etter informasjon samt foreta kjøp. Dette har gjort det obligatorisk å lage en webside som er mobiloptimalisert eller responsivt for å få mest mulig ut av brukerne og øke salget.

Ovennevnte feil er de som må unngås.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å leie en Freelance WordPress utvikler   for ditt nettside prosjekt og for mer informasjon besøk http://heliossolutions.no/technology/wordpress-web-design-firma/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits