UTVIKLING AV MOBILAPP FOR DIN WORDPRESS NETTSIDE

Mobilapper er mye brukt av smarttelefonbrukere. Programmer er tilgjengelig for nesten hver oppgave eller funksjon i livet, og de tilbyr enkelhet for brukerne. Du kan finne ut av ting du trenger rett fra smarttelefonen uten tilgang til din bærbare eller stasjonære datamaskin. Telefoner er mer hendig enn andre internett-aktiverte enheter, og du kan bære telefonen overalt.

Markedsføringsselskaper eller online bedriftseier burde utnytte bruken av mobilapper for sine egne fordeler. Du kan designe en uavhengig app eller lage en app som forlengelse av ditt nettsted. Utvikling av mobilapper er en enkel jobb i disse dager. Selv du kan utvikle en strøm-pakket app uten store anstrengelser. La oss i denne artikkelen se på de punktene som vil hjelpe deg til å bruke mobilapper for markedsføring i din online eller offline business.

 

Bruke gratis appbyggere

Mobiapputvikling kan gjøres av folk som ikke vet noe programmeringsspråk eller formell koding. Med lett tilgjengelighet av gratis appbyggingsprogramvare trenger du ikke å ta kontakt med noen av apputviklingselskaper eller enkeltpersoner. Du kan gjøre det på egen hånd. På den annen side blir mobilapp en integrert del av markedsføringsstrategier. La oss se på noen av apputbyggere og hvordan du kan utnytte sine fordeler.

PhoneGap Build er den enkleste utviklingsplattformen for apper tilgjengelig i markedet. For å lage mobilapper er alt du trenger å gjøre er å laste opp din nettstedkode til nettstedet. Koden kan inneholde HTML5, CSS og Javascript-filer. Når du klikker på bygge-knappen, vil området behandle koden og din nedlastbare mobilapp vil være klar i løpet av kort tid.

Ferdige applikasjoner vil være kompatible på tvers av alle smarttelefon plattformer som Android, iOS og Windows. Trinn som kreves for å lage apps som bruker PhoneGap er som følger -

  • Miljøbygging

Før start sjekk med din Android-enhet som skal brukes til testing og dens versjon. Hele prosessen vil bli gjort på nettsiden slik at du må registrere deg på PhoneGap nettstedet og opprette kontoen. Det finnes ulike planer for å lage app og du må velge passende en. 

  • Lag App filer

Du vil bli tatt til rotkatalogen på app der noen filer er allerede til stede. Du vil finne standardfilene som index.html, config.xml og noen PNG-filer. Du er pålagt å lage ikoner med bildebehandlingsprogram og husk at de er enten .jpg eller .png format.

  • Konfigurasjon

config.xml er filen som lagrer alle app relaterte konfigurasjonsparametere. Du kan endre denne filen etter dine config krav og endre standardinnstillingen for eksempel tilgang @ originalen, innhold @ src etc

Etter å ha gjort alle de ovennevnte innstilling du er klar til å bygge din app og laste den ned på datamaskinen din for testing.

Mobilapp for WordPress side

Mange foretrekker å bruke WordPress for å utvikle sine nettsider. Nå er det enklere å konvertere din WordPress nettside til en mobil app med WP Touch plugin. Den største fordelen er at du ikke trenger å gå på akkord med den nåværende utformingen eller temaet for webområdet ditt for å lage en mobilversjon. WP Touch plugin kan du sende optimaliserte bilder for mobilversjonen. De kan være tung i skjermen og minnestørrelse når de brukes på ditt nettsted. Optimalisert CSS gjør mobilen din versjon rask tilgang til og laste ned også. Denne plugin støtter for tiden 21 språk.

Hvis du ønsker å utvikle en mobil app for din WordPress nettside så har vi Mobiele Applicatie Specialist for ditt nettsted. For mer informasjon besøk http://helios-solutions.nl/ontwikkeling-van-mobiele-applicaties/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits